Dit is geen hotel, dit is thuiskomen

Dit is geen hotel, dit is thuiskomen, dé huiskamer van het Zuiden. In een bad vol Brabant op z’n best. Waar wij met zijn allen er alles aan doen om het de gast naar de zin te maken. Vanaf het allereerste welkom tot het laatste tot ziens. Gasten verblijven niet, ze logeren hier bij de familie Rademaker, in hartje ’s-Hertogenbosch. Samen met onze Bossche familie werken wij iedere dag hard om iedere gast zich thuis en welkom te laten voelen in ons familiehotel. Want sinds 1905 is de familie Rademaker eigenaar van Hotel Central.

Golden Tulip Hotel Central. Ooit begonnen in 1905, inmiddels uitgegroeid tot een full service 4 sterren superior hotel. Met 125 hotelkamers, 1 penthouse, 12 vergaderzalen en een luxe brasserie zorgen wij voor iedere wens. Sinds 1905 werken wij er samen hard aan om gasten een onvergetelijke ervaring te geven. Met onze locatie bieden wij de meest centrale logeerplek van Den Bosch maar ook de meest comfortabele plek. Wij willen gasten thuis laten voelen, vandaar dat wij ons ook dé Huiskamer van Den Bosch noemen. Uitkijken op de markt vanuit onze prachtige serre of gewoon genieten van een apfelstrüdel in de bibliotheek in onze brasserie? Het is allemaal mogelijk waardoor de gast zich goed thuis voelt. ‘Dit voelt als thuiskomen!’

Onze geschiedenis is onze kracht. Door jarenlange ervaring stimuleren wij onze collega’s om elke gast de persoonlijke ervaring te geven die zij verdienen, op de kamer, in de brasserie of in een van onze vergaderzalen. Ontwikkelen en doorgroeien zit in de kern bij Hotel Central, iedereen is welkom in onze huiskamer. Word jij onderdeel van ons team?